Yritys


Toikan kuljetus tänään

Toikan Kuljetus / Toy-Trans Oy on haminalainen kuljetusalan perheyritys. Yritys on keskittynyt konttikuljetuksiin pääasiassa HaminaKotkan ja Helsingin Vuosaaren satamista. Toikan kuljetus hoitaa myös mm. lasikuljetuksia suomalaisille ikkunatehtaille ja lasitukuille. Lue lisää palveluistamme.

Yrityksen perustajan Jorma Toikan poika Reijo Toikka on nykyään Toikan Kuljetuksen johdossa vaimonsa Kyllikki Toikan kanssa. Varastotoiminnoista vastaa Sami Toikka.

Toikan Kuljetuksen tarina

Jorma Toikka perusti Toikan Kuljetuksen vuonna 1952. Yrityksen alkuvaiheessa keskityttiin pääasiassa puutavara- ja maansiirtokuljetuksiin ja 1970-luvun alussa aloitettiin omat soratoimitukset. Toiminta laajeni vuonna 1990-luvun alussa, kun Toikan Kuljetus aloitti kuljetukset Venäjälle. Ulkomaankuljetusten kasvaessa Toikan perhe perusti vuonna 1996 toisen kuljetusyrityksen Toy-Trans Oy:n.

Kotimaan konttikuljetukset ovat kasvaneet 2000-luvun alusta lähtien ja vuonna 2005 toiminta laajeni myös bulk- konttikuljetuksiin. Toikan kuljetus on erikoistunut konttikuljetuksiin erityisesti HaminaKotkan ja Helsingin Vuosaaren satamista.

1990-luvun lopussa kuljetusten rinnalle alettiin kehittää myös varastointipalveluita ja perustettiin erillinen varastointiin ja tavarankäsittelyyn erikoistunut yhtiö TK-Lastit Oy. TK-Lastit Oy tarjoaa varastointi- ja tavarankäsittelyä Haminan ja Kotkan alueilla. Lue lisää varastointipalveluistamme.

Toikan Kuljetus / Toy-Trans Oy

Toikan Kuljetus / Toy-Trans Oy
Kiuruntie 9
49410 Poitsila

Ajojärjestely

Reijo Toikka
Puh. 0400 266 569
reijo.toikka(at)tk-lastit.fi

Jussi Toikka
Puh. 040 584 0101
jussi.toikka(at)cargohandling.fi

Varastointi

Sami Toikka
Puh. 040 588 5785
sami.toikka(at)tk-lastit.fi